SINT RITTA

SINT RITTA Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 699 beoordelingen
18 sep 2020 om 23:22 Het eten was zoals altijd weer lekker en goed zoals gewend ben van deze zaak. En de bezorging was er snel en vriendelijk.
15 sep 2020 om 21:02 Helaas was de pizza koud en de pita broodjes te hard Jammer want hebben hier al vaker besteld en altijd goed Volgende keer beter
13 sep 2020 om 20:05 Super
12 sep 2020 om 7:41 netjes gebeld of ze eerder konden bezorgen, lekker en voldoende eten.. super
11 sep 2020 om 20:08 Er zaten haren in de pizza...
10 sep 2020 om 0:39 Was prima goed gegeten mooi op tijd bezorgd
9 sep 2020 om 20:24 Snelste bezorging ooit! vriendelijke bezorgers en een eigenaar die veel om zijn restaurant geeft. Het eten was weer perfect als altijd, heb nu alweer zin in de volgende bak shoarma :D
7 sep 2020 om 22:37 Kapsalon werd gegeven zonder kaas en in alle ingrediënten in aparte zakjes. Ook duurde het een uur voor de bezorging Ook al werd er een half uur voorspeld. De rest van het eten was ook tegenvallend
7 sep 2020 om 6:41 Had een mini kapsalon kip doner besteld met een losse coctailsaus. Toen ik al was begonnen met eten bleek er knoflooksaus doorheen te zitten terwijl ik dat niet eens lust.
6 sep 2020 om 23:37 Review delivery time is behoorlijk vertraagd. De shoarma is altijd lekker gekruid dat ruik je ook altijd buiten en dan krijg je nog meer zin. Bakjes knoflook dichtgeplakt voor de zekerheid! Mooie kleinigheid, dat is slim haha.
30 aug 2020 om 12:25 Lekker eten en aardige bezorger. Het duurde wel een uur voordat het eten er was maar dat was ook aangegeven. Top service !
29 aug 2020 om 20:31 Erg slecht en vies, taai, ondergedompeld in het vet eten. Er zaten zelfs allemaal haren in ons eten. Alles meteen na een paar happen weggegooid. Doei €65