SINT RITTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sint Ritta. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 0:54 Normaal goede ervaringen met sint ritta, vaak besteld (10+ keren). Deze keer moestten de mensen met turkse pizzas overgeven, direct na het eten hiervan. Zeer spijtig, wij bedenken ons om hier nogmaals te bestellen.
19 feb 2024 om 19:31 Lekker
16 feb 2024 om 20:22 Lekkere pizza goed belegd en de extra ingrediënten waren goed en veel., stokbrood met kruidenboter had wat langer in de oven gemogen maar was prima. Snelle levering en vriendelijke bezorgster.
16 feb 2024 om 13:46 Pizza was niet te eten…. Kapsalons waren wel lekker. Levertijd erg lang
15 feb 2024 om 20:32 Eten was meh. 30minuten te laat. Bij een kebab schotel verwacht ik meer dan een kleine bakje net alleen kebab en een zakje friet ernaast. De durum kebab was vrij smakeloos.
15 feb 2024 om 19:03 Boven verwachting. Aan een vier kazen pizza kan weinig mis zijn, maar hij kan wel boven zichzelf uitstijgen! Voor herhaling vatbaar.
12 feb 2024 om 4:32 Kapsalon was erg smerig, de hotwings smaakte opzich wel. Maar was zeker geen hoogstandje
8 feb 2024 om 20:18 Kapsalon en lahmacun Vriendelijke bezorger
29 jan 2024 om 8:01 Ik heb hier al meerdere keren besteld en alles is altijd top! Porties zijn heel erg groot, dat zie je bijna nergens meer. Ik woon in Boekel en wanneer ik bij een restaurant in Boekel bestel moet ik 2 uur wachten, maar Sint ritta is er in 45 minuten!
28 jan 2024 om 22:36 Kapsalon en durum prima. Uiensaus zat er niet bij.
13 jan 2024 om 19:06 Eten is goed en bezorging gewoon netjes op tijd
7 jan 2024 om 19:37 Ik ga een stukje spelen op mijn fluit!